...un dels motius que em fa córrer.

dimecres, 10 d’agost del 2011

Cap de setmana a Queralbs




Cap de setmana d'entrenament, pels voltants de Núria, concretament el dissabte vam fer un bon tomb, sortint de Queralbs per la vall de Coma de Vaca, tot passant pel ref. i arribant fins el cim del Bastiments, amb un fort vent per la cresta, ràpidament va baixar fins al ref. d'Ulldeter, i torna a pujar fins a la part alta de les pistes d'esqui de Vallter2000, i directament al coll de la Geganta per la línea més curta. D'aquí passem a frança baixant per la vall de Bassibers fins al ref. de Carançà on fem un gir i cap amunt de nou per la llarga i bonica vall de Carançà fins arribar al coll de Carançà tot creuant els llacs de ......Carançà (efectiviwonder), es veu que se'ls hi habien acabat els noms als francesos, d'allí passem al coll de nou creus, i ara si cap avall fins al Santuari de Núria i sense perdre ritme seguim baixant pel antic camí de Núria a Queralbs.

A l'endemà, el temps metereològic s'ha complicat, el dia s'ha llevat tapadot, grisot i tristot, naltros però tirem amunt, aquest cop anem per una vessant desconeguda seguint el GR-11 remuntant el torrent del Boscàs i al arribar a la font de l'Home Mort (que s'hi passa a la Núria-Queralt), la boira comença a tapar-nos, per sort anem trobant unes marques blanques que sembla van en la mateixa direcció que nosaltres, però a voltant dels 2500m.(al Pass dels Lladres), la boira es tal que quasi entre nosaltres no ens veiem, així doncs decidim tirar avall, moment que comença a ploure i que no pararà fins arribar de nou al cotxe.

6 comentaris:

Enric ha dit...

o sigui... que allà on vam girar és la frontera... tsk, tsk, contrabandistes!!!

JaumeG ha dit...

Si, si, a la frontera, al pass dels Lladres exactament.

MARC BALAÑÁ ha dit...

Bon entrenillo companys de fatiga, anem anant sumant pel gran dia....
SALUT I MOLTES MILLES.

Davidph ha dit...

Pedazo de entreno con casi 4000 positivos en 44 km, casi na...
Pero la proxima vez, a ver si en vez de millas ponemos los kilómetros, que sino tengo que hacer la conversión :)

JaumeG ha dit...

Lo siento, pero lo de las millas se pone automaticamente i no lo se cambiar, ...si tu sabes.

Davidph ha dit...

Dentro del Garmin Connect, cuando ya has iniciado la sesión, tienes en la parte superior izquierda un link a la configuración. Aquí eliges como quieres que se muestren las medidas y los formatos de fecha y hora.
Yo lo acabo de hacer con una de las que tengo, y cuando la incluyes ya te lo pone en la medida que hayas elegido. Si todo es buscar un poco y como hasta que no lo encuentro no me quedo tranquilo, pues eso, que ya sabemos una cosa mas