...un dels motius que em fa córrer.

diumenge, 3 de febrer del 2013

SORTIDES AMB VENT



Aquestes últimes dues sortides durant el mes de gener han resultat força mogudes per qüestions climatològiques, la primera la vam planificar des de Montblanc, tot i que l'home del temps ja ens havia presagiat una mala jornada, ...però com que sempre s'equivoquen, van tirar endavant amb la sortida, i per desgràcia nostra aquesta vegada ...la va encertar. Vent, aigüa, neu, fred,..."quien da más?". En resum, que vam sortir, però la vam escurçar, des de Rojals ja vam anar directament vers el mirador de la Pena, per l'ermita de st.Joan, directament cap a Montblanc.
I avui, em volgut ser més llestos que l'home del temps, i em enraderit un dia la sortida aplaçant-la per avui, ja que donava millor temps, però aquest cop, no l'ha encertat i ens ha fotut una ventada que ens ha deixat ben airejats.
Aquest matí hem sortit de Farena a tres quarts de nou, amb un fort vent i fred intens, hem pujat pel grau de Roquerols, fins al Mas Mateu, d'allí cap el ref. de Cogollons, on mitjançat el GR-171 hem anat cap el coll de la Mola i fins els Plans de st.Joan, d'allí ens hem desviat cap el Mas del Llort per anar fins al fons de la Vall per enllaçar pel camí de pujada a Rojals, on hem anat a la Socarrimada per a fer un "tentenpie", que per cert els dos cops que hi hem pujat està a tope de gent, no es veu ni un alma pels camins i quant hi arribes esta tothom allí, tot i que no venen "....-coles". Una vegada recuperats, toca la baixada fins al Pinatell, una mica tècnica però divertida i amb el vent que fà no estem per entretenir-nos, i anem seguint les marque blanques i verdes, que ja no deixarem fins a Farena de nou. Per cert, el camí que passa pel riu que es va perdre durant les riades de fà molts anys, ya està practicament recuperats, està ben senyalitzat i fins i tot hi ha ponts per creuar un parell de cops el riu Brugent.

5 comentaris:

JaumeB ha dit...

enhorabona craks!! Primera crònica denguany jaumet!!....i les que queden!!

albert ha dit...

putu vent... a aquest pas crec que em passaré al kitesurf... per provar coses noves que no quedi...

cafeteraman... ha dit...

Hei... una cronica molt xula, jo he disfrutat molt els dos dies, uns camins nous per mí i bonics, pero ja una cosa que t'has deixat de anomenar, el tres cabriols que hem vist a la sortida de Rojals, nomes de recordar l'estampa que feien plantats al prat i veure com giran cua i marxen corrent amb la cueta blanca que enlluernaba amb el reflexe del sol , fa que no m'enrecordi ni de la pluja,del glaç, del fred ni de la ventada....

Oscar ha dit...

Joder que fotos mas verdes, yo solo veo el negro del asfalto.Al final me tendré que pasar a lo verde.

Muy bien maquinas!!!

JaumeG ha dit...

Claro, Heineken, piensa en verde.